Speltkafkussen, speltkaf kussen, hoofdkussen, speltkussen Een goede dag begint 's nachts,hiervoor is het speltkaf kussen het ideale product. Het kussen kan onder meer een positieve werking hebben bij hoofdpijn, migraine, stress en slapeloosheid en geeft verlichting bij reuma, schouder- en nekklachten. Met de aanschaf van een speltkafkussen maakt u een goede keuze, want dit kussen kan u helpen om te genieten van een comfortabele nachtrust.
afbeelding van een boekweitkussen
De natuurlijke vulling van het kussen is speltkaf. Speltkaf bestaat voor 90% uit kiezelzuur. Via de huid werkt kiezelzuur in op organen zoals nieren en longen. Het verhoogt de weerstand tegen lichamelijke ziekten. Het kussen kan onder meer een positieve werking hebben bij hoofdpijn, migraine, stress en slapeloosheid en geeft verlichting bij reuma, schouder- en nekklachten.

Het speltkafkussen past zich volledig aan aan de vorm van hoofd en nek en geeft dus optimale ondersteuning in elke lighouding. Daarnaast ondersteund het kussen de nekwervels op de juiste manier, wat belangrijk is voor een diepe, rustige slaap.

Het speltkafkussen is leverbaar in twee grote en comfortabele maten:

  • 50 x 60 cm:    € 44,95       gewicht ca.2,1kg
  • 60 x 70 cm:    € 54,95       gewicht ca.3,1kg

Neem voor meer informatie contact met ons op:
E-mail: info@mpolo.nl
Telefoon: 06 55331595

Copyright © 2006 marco polo All rights reserved. site created by: netshapers: 'Internetsites dronten : Online Solutions for Online Business' © 2005